O fetiță de opt ani NU MAI ARE VOIE SĂ CITEASCĂ în autobuz pentru că DERANEJAZĂ. Tatăl fetei: Șoferul, un prost sinistru

23 Apr 2015
O fetiță de opt ani NU MAI ARE VOIE SĂ CITEASCĂ în autobuz pentru că DERANEJAZĂ. Tatăl fetei: Șoferul, un prost sinistru
Un șofer de autobuz a luat o decizie care a lăsat cu gura căscată comunitatea din Quebec, Canada. Bărbatul i-a interzis unei fetițe de opt ani să mai citească în autobuz. Șoferul mașinii care transporta copiii la școală și acasă a făcut o plângere la primărie că fetița tulbură liniștea în autobuz CITIND. Șoferul s-a referit la micuță ca fiin un risc pentru ea și alți elevi. Astfel, Sarah Auger, fetița în vârstă de opt ani, este obligată să nu mai citească în cele 20 de minute cât îi ia autobuzului să ajungă la școală. 

În plângerea șoferului de autobuz se arată că micuței îi place să citească, iar ceilalți colegi se ridică de la locul lor să o necăjească, iar asta înseamnă un risc de accidentare pentru cei mici. Deci, fetei i-a fost interzis ca să mai citească, să nu se mai ridice colegii ei și astfel, în cazul unei frâne mai bruște, aceștia să nu se dezechilibreze și să se accidenteze.

Interdicția a fost etichetat ca "proastă și inutilă" de tatăl lui Sarah, Daniel Abel, iar șoferul un "prost sinistru". "Un prost sinistru, dragostea fiicei mele pentru lectură este un lucru bun și eu o susțin să facă acest lucru, am să mă adresez școlii, așa ceva nu se poate".

Daniel s-a plâns consiliului școlii, care a recunoscut că a citi "în mod evident" nu este periculos. Cu toate acestea, cititul în combinație cu alte activități s-ar putea să ducă la anumite accidente. Până la reglementarea situației, fata nu mai are voie să citească în autobuz, iar regulile, atâta timp cât copiii sunt în mașină, sunt reglementate de conducătorul auto. 
 
Șoferul a mai luat o decizie, ca toate bunurile personale, inclusiv cărți, trebuie să fie păstrate în pungi, pe întreaga călătorie.

Alte stiri din Externe

Ultima oră