O femeie care a trecut prin moarte clinică și a petrecut 5 ani în Rai, povestește cu exactitate ceea ce a văzut (video)

28 Mar 2020
O femeie care a trecut prin moarte clinică și a petrecut 5 ani în Rai, povestește cu exactitate ceea ce a văzut (video)

O femeie care a trecut printr-un proces de moarte clinică timp de 15 minute a povestit în mod extrem de precis ceea ce a văzut în timp ce era în „Rai”, despre care spune că s-a simțit că ar fi petrecut acolo cinci ani în total. În 2001, Dr. Linda Kramer a fost declarată moartă din punct de vedere medical timp de aproape 15 minute la primele ore ale zilei de 6 mai, anunță The Independent.

În mod miraculos, paramedicii au reușit să o resusciteze, dar în timpul în care a fost tratată, ea susține că s-a simțit ca și cum ar fi fost în viața de apoi de o jumătate de deceniu. Vorbind pentru canalul YouTube NDE (Near Death Experience) Diary, Kramer spune că în timpul cerului „nu exista” așa cum l-am percepe noi în mod tradițional. Determinând că poate merge cu aproximativ trei până la șase mile pe oră pe Pământ, ea a folosit această măsurătoare pentru a-și da seama cât timp a petrecut în „rai”.

În călătoria ei, ea a descoperit că poate lua orice formă și, de asemenea, să devină alți oameni pe care i-a întâlnit în timp ce era în rai. în plus, se putea transporta într-o anumită locație doar gândindu-se la asta. Cu toate acestea, partea cea mai memorabilă a fost imaginile uimitoare pe care le-a văzut.

„Atunci m-am trezit stând în ceea ce am numit câmpul de flori. Observam lanțul muntos de 30.000 de ori mai mare decât Muntele Everest.

"Există un lanț de munți uriaș în spatele oriunde m-aș afla. Am putut vedea clădiri cu zgârie-nori. Dubaiul sunt ca niște colibe mici în miniatură în comparație. Am văzut lacuri, am putut vedea totul într-o vedere panoramică."

„Deci sunt acolo, interacționând cu oamenii, vorbind cu oamenii, devenind ei”.

În ciuda mărturiei lui Kramer, există puține dovezi care să susțină că există o viață de apoi.

Cosmologul și profesorul de fizică Sean Carroll de la Institutul de Tehnologie din California a declarat în 2018: „Legile fizicii care stau la baza vieții de zi cu zi sunt complet înțelese. Afirmațiile că o anumită formă de conștiință persistă după ce corpurile noastre mor și se descompun în atomii lor constitutivi se confruntă cu o singură formă uriașă, insurmontabilă. obstacol. Legile fizicii care stau la baza vieții de zi cu zi sunt pe deplin înțelese. Și nu există nicio cale în cadrul acestor legi să permită ca informațiile stocate în creierul nostru să persistă după ce murim.”

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră