O deputată din Rusia şi soţul său au murit după ce o grenadă le-a explodat în maşină

28 Noi 2015 | scris de Gabriela Antoniu
O deputată din Rusia şi soţul său au murit după ce o grenadă le-a explodat în maşină

Oksana Bobrovskaya, deputată a Partidului Rusia Unită, şi soţul său, Nikita, fost ofiţer al serviciilor speciale din armata rusă, au murit sâmbătă într-o explozie de maşină. Conform The Siberian Times, citat de mirror.co.uk, poliţiştii se tem că soţul deputatul a provocat explozia prin detonarea unei grenade.

Martorii au descris scene de groază după explozie, când serviciile de urgenţă au cercetat resturile maşinii. De asemenea, ai susţin că trupurile celor doi, scoase din resturile maşinii, erau parţial îmbrăcate.

Oksansa, în vârstă de 30 de ani, a fost deputat pentru regiunea Siberia şi împreună cu soţul sau a lăsat în urmă o fetiţă de 4 ani, care nu era cu ei în maşină.
Vitaly Latypov, şeful Secţiei de investigaţii din districtul Oktyabrsky, a spus că explozia a fost provocată de o grenadă obişnuită. El a mai spus că explozia a spart toate geamurile maşinii, cu excepţia parbrizului care a fost doar uşor avariat.

O altă versiune luată în calcul de anchetatori este că soţul deputatei ar fi vrut să-şi fac rău doar lui. "Verificăm toate variantele, inclusiv asta”, a declarat o sursă din rândul forţelor de ordine. Este vehiculată şi varianta potrivit căreia cei doi soţi s-ar fi certat înainte de explozie, dar aceasta nu a putut fi verificată.

Alte stiri din Externe

Ultima oră