TRAGEDIE în Rusia! O cazarmă militară s-a PRĂBUȘIT în orașul siberian Omsk. Cel puțin 13 militari au murit (VIDEO)

13 Iul 2015
TRAGEDIE în Rusia! O cazarmă militară s-a PRĂBUȘIT în orașul siberian Omsk. Cel puțin 13 militari au murit (VIDEO)
Cel puţin 13 persoane au murit, după ce acoperişul și zidurile unui cazarmei Centrului de Instruire 242 al Forţelor aeropurtate s-au prăbuşit parțial, duminică seara, la Omsk, relatează Russia Today. Ministerul rus al Apărării a anunțat că 11 oameni au fost dați dispăruți, în timp ce alți 31 de persoane au fost scoase de sub dărâmături, 19 dintre acestea fiind grav rănite. 
 
"337 de oameni se aflau în clădire în momentul tragediei. 38 dintre aceștia au fost prinși sub dărâmături", a declarat ministrul rus al Apărării. 
 
O comisie specială din cadrul Ministerului Apărării se îndrepta către oraş, situat în sud-vestul Siberiei, la aproximativ 2.200 kilometri de Moscova, pentru a ancheta incidentul.
 
În porţiunea în care s-a surpat acoperişul nu erau vizibile semne de explozie sau de incendiu, a declarat o sursă din cadrul poliţiei citată de agenţia Tass.
 
Surse din cadrul serviciilor de salvare, citate de RIA Novosti, au declarat că printre cauzele posibile ale prăbuşirii ar putea fi încălcări ale procedurilor de construire în timpul unor reparaţii.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră