Nunta din Petroșani care i-a ȘOCAT pe britanici (Galerie foto)

13 Aug 2015
Nunta din Petroșani care i-a ȘOCAT pe britanici (Galerie foto)
Zeci de automobile de sute de mii de euro au blocat, la începutul acestei luni, o stradă întreagă Petroșani, pentru o nuntă de rromi a cărei opulență i-a șocat până și pe britanici.

Daily Mail
descrie amănunțit cum maşini marca Ferrari, Lamborghini, Porsche, BMW sau Hummer au defilat ca la paradă pe străzile oraşului, iar întregul alai a fost condus de caleaşca mirilor, împodobită cu steaguri tricolore. Peste 700 de rromi au participat la nuntă, iar autoritățile și-au dat acordul pentru închiderea străzii respective.

Mai mult, semafoarele nu au funcționat în zonele prin care au trecut nuntașii cu maşini de lux.

“Imaginile făcute în mijlocul aventurii extravagante, care a avut loc la data de 3 august, ne arată zeci de super-maşini pe străzi, în timp ce unul dintre oaspeţi urmărea procesiunea din elicopter”, scriu jurnaliștii de la Daily Mail. Publicaţia britanică susţine că întreaga paradă de maşini a fost condusă chiar de viceprimarul din Petroşani.

La petrecere au cântat Florin Salam și Nicolae Guță, despre care jurnaliștii britanici scriu că sunt ”staruri ale muzicii pop țigănești”, iar muzica s-a auzit în mai multe cartiere.

Alte stiri din Externe

Ultima oră