Nunta anului, între un milionar şi sora ducesei de Cambridge (VIDEO)

21 Mai 2017
Nunta anului, între un milionar şi sora ducesei de Cambridge (VIDEO)

Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, s-a căsătorit religios, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii organizate la biserica St. Mark din Englefield, la aproximativ 10 kilometri de satul Bucklebury, comitatul Berkshire.

Sâmbătă, în jurul prânzului, Pippa Middleton, în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu logodnicul ei, James Matthews, în vârstă de 41 de ani, managerul milionar al unui fond de investiţii, relatează news.ro.

 

 

Tânăra mireasă a fost condusă la altar de tatăl ei, Michael Middleton - alături de care a sosit într-un automobil decapotabil.  Mireasa a purtat o rochie albă spectaculoasă, realizată din dantelă şi satin, fără mâneci şi cu trenă albă, creată de designerul Giles Deacon.

 

 

Pippa Middleton a purtat şi o tiară, realizată de Maidenhair Fern, şi un voal transparent creat de Stephen Jones. Sora ducesei de Cambridge a optat pentru o pereche de pantofi creaţi de Manolo Blahnik.

 

 

Specialiştii în modă sunt de părere că Pippa Middleton a făcut o alegere înţeleaptă, alegând o ţinută ”glamour” şi clasică, însă departe de aspectul sexy pe care l-a avut rochia ei mulantă, ivorie, purtată la nunta surorii sale cu prinţul William, în 2011.

Mai mulţi membri ai familiei regale britanice au asistat la eveniment, inclusiv prinţul William şi prinţul Harry, care au venit împreună la biserică. La scurt timp după aceea a sosit şi ducesa de Cambridge cu cei doi copii ai ei - prinţul George şi prinţesa Charlotte.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Externe

Ultima oră