Momentul evadării lordului drogurilor Joaquin "El Chapo" Guzman, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

15 Iul 2015
Momentul evadării lordului drogurilor Joaquin
Camerele de supraveghere instalate în celula lui Joaquin "El Chapo" Guzman dezvăluie maniera nonșalantă în care lordul mexican al drogurilor a evadat din închisoare.

În imagini, după ce se așează pe pat și aparent își schimbă perechea de încălțăminte, Guzman se apropie de zona celulei în care se află toaleta și pur și simplu dispare.




 
Evadarea lordului drogurilor El Chapos, suprinsa de camerele de supraveghere

Posted by WTF News on Tuesday, 14 July 2015



Guzman, cunoscut sub pseudonimul "El Chapo" ("Piticul"), a reușit să părăsească închisoarea printr-un tunel lung de 1,5 km, ventilat, iluminat și dotat cu un sistem de transport pe șine, cu care probabil au fost cărate uneltele cu care a fost săpat și a fost excavat pământul.

Experții estimează că lucrările de construcție a tunelului au durat cel puțin un an și că acestea au implicat o mulțime de angajați ai penitenciarului.

Guvernul mexican oferă o recompensă substanțială, aproape trei milioane de dolari, pentru orice informație ce poate conduce la capturarea lui Guzman.

"El Chapo" a ținut să ironizeze autoritățile mexicane, publicând imediat după evadarea sa, pe un blog, imagini care îl înfățisează pregătindu-se să se îmbarce într-un avion privat și bând o bere.



Alte stiri din Externe

Ultima oră