Atenţie, interdicţie temporară pentru circulaţia autoturismelor proprietate personală la Milano!

24 Dec 2015 | scris de Marina Constantinoiu
Atenţie, interdicţie temporară pentru circulaţia autoturismelor proprietate personală la Milano!

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Italia că autoritățile din Milano au decis interzicerea temporară a circulației autoturismelor proprietate personală pe teritoriul metropolitan milanez, în zilele de luni - 28 decembrie 2015, marți - 29 decembrie 2015 și miercuri - 30 decembrie 2015, în intervalul orar 10.00-16.00.
Măsura a fost luată din cauza nivelului ridicat de poluare. Pentru încurajarea utilizării transportului în comun, până la data de 31 decembrie 2015, un bilet de călătorie, valabil pentru o zi în Milano va costa 1,50 euro.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Alte stiri din Externe

Ultima oră