Michelle Obama a făcut senzație la ultimul dineu de la Casa Albă (VIDEO)

19 Oct 2016 | scris de Veronica Micu
Michelle Obama a făcut senzație la ultimul dineu de la Casa Albă (VIDEO)

Barack și Michelle Obama au găzduit, aseară, un dineu oficial la Casa Albă, în onoarea premierului italian Matteo Renzi. A fost cel de-al 14-lea şi, totodată, ultimul organizat de soţii Obama la Casa Albă, informează ABC News.

Oaspeții principali ai evenimentului au fost Matteo Renzi și soția sa, Agnese Landini, însă pe lista de invitați ai familiei prezidențiale s-au numărat și sute de alte nume mari, printre care oameni de afaceri și vedete precum Jerry Seinfeld, Chance the Rapper, Frank Ocean, James Taylor, dar și creatorii de modă Giorgio Armani și Naeem Khan.

"Astăzi este un moment dulce-amărui pentru Michelle și pentru mine deoarece aceasta marchează ultima vizită oficială și ultimul dineu de stat din cadrul președinției mele. Dar este OK. Am păstrat ce era mai bun la final", a spus președintele Obama înaintea evenimentului.

Cea care a atras toate privirile a fost însă Michelle Obama. Prima Doamnă a făcut senzație cu o rochie creată special pentru ea de Donatella Versace.

Matteo Renzi a publicat mai multe fotografii de la eveniment pe contul său de Facebook. Soția sa, Agnese Landini, a purtat o rochie creată de designerul Ermanno Scervino.

Alte stiri din Externe

Ultima oră