Mesajul lui Obama de Crăciun: Să sărbătorim lucrurile bune și valorile la care ținem (VIDEO)

25 Dec 2015 | scris de Veronica M. Florentina
Mesajul lui Obama de Crăciun: Să sărbătorim lucrurile bune și valorile la care ținem (VIDEO)

Ca exemple, Obama a citat felul în care Iisus trata oamenii cu dragoste și compasiune și avea grijă de cei aflați la marginea societății: cei bolnavi, cei înfometați, cei sărmani și cei persecutați. "Acesta este spiritul care ne unește. La acest lucru se referă această sărbătoare: Să ne reunim ca o mare familie americană, să sărbătorim lucrurile bune și valorile la care ținem", a spus președintele american, potrivit DPA, citată de Agerpres.

Obama, aflat în vacanță în Hawaii, în Pacific, cu soția sa Michelle și cu cele două fiice ale cuplului prezidențial, a adăugat că americanii ar trebui să-i onoreze pe toți militarii care apără țara. Prima Doamnă s-a alăturat președintelui și le-a cerut americanilor să aducă un omagiu forțelor armate, făcându-și timp să ajute veterani de război sau familii ale militarilor.

Soții Obama și cele două fiice, Malia și Sasha, au închiriat o vilă pe malul oceanului, la Kailua, la o jumătate de oră distanță de capitala Honolulu, unde s-a născut Barack Obama. "(...) Mi-am petrecut toată noaptea împiedicându-i pe Bo și Sunny (cei doi câini ai familiei — n.r.) să se apropie de prăjiturile pe care le-am pregătit pentru Moș Crăciun", a adăugat președintele american, citat de AFP.

Alte stiri din Externe

Ultima oră