Mesajul lui Trump privind retragerea din cursa prezidenţială

09 Oct 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Mesajul lui Trump privind retragerea din cursa prezidenţială

Rudolph Giuliani, unul dintre consilierii candidatului republican, a dat însă asigurări că Donald Trump nu se va retrage din cursa pentru Casa Albă, relatează NBC News, citat de mediafax.ro.

Fostul primar al oraşului New York a confirmat că Donald Trump menţine participarea la dezbaterea prezidenţială programată duminică seară, subliniind că nu este exclus ca magnatul să treacă în ofensivă şi să evoce infidelităţile fostului preşedinte Bill Clinton, soţul lui Hillary Clinton, candidatul democrat în scrutinul prezidenţial.

"În mod evident, Donald Trump este întristat de ceea ce a spus; a prezentat scuze. Intenţionează să meargă înainte, să se axeze pe problemele cu care se confruntă poporul american", a spus Giuliani.

Donald Trump a prezentat scuze după apariţia unei înregistrări audio care îl surprinde făcând comentarii obscene despre femei, promiţând că va fi "un om mai bun", dar acuzând-o pe Hillary Clinton de acte de intimidare şi pe Bill Clinton de abuzuri.

Acuzat că a făcut comentarii cu caracter sexual explicit despre femei, Donald Trump a declarat: "Am spus şi am făcut lucruri pe care le regret. Dar toţi cei care mă cunosc ştiu că aceste lucruri nu reflectă cine sunt cu adevărat. Am spus, am greşit, îmi cer scuze. Voi fi un om mai bun de acum înainte".

O înregistrare audio din anul 2005 îl surprinde pe Donald Trump, la acea vreme moderator al unei emisiuni tv, vorbind explicit despre cum pipăia femeile.

Alte stiri din Externe

Ultima oră