Mașini cu numere de înmatriculare românești, incediate la Roma

01 Sep 2015
Mașini cu numere de înmatriculare românești, incediate la Roma
Din nou mașini cu numere românești incendiate la Roma, în cartierul Borghesiana, unde locuiesc foarte mulți români. Potrivit Romatoday.it, care publică și fotografii ale mașinilor arse, focul a izbucnit în noaptea dintre 26 și 27 august pe via Bulzi, la distanță de șase luni de la o incendiere similară a altor cinci automobile (tot cu numere românești) distruse pe apropiata via San Fili.

Alerta a fost dată la 115 și 112 în jurul orei 03.00, în noaptea dintre 26 și 27 august.

Sosiți pe via Bulzi, pompierii au găsit patru mașini în flăcări: un BMW, un Golf, un Rav 4 și un Ford Escort, toate cu numere românești. Incendiul a fost stins și la fața locului s-au prezentat carabinierii de la unitatea din Tor Bella Monaca.

Sunt în curs cercetări pentru a se stabili cauzele incendiului care a distrus cele patru mașini. Nimeni nu a fost rănit. Pe moment investigatorii nu exclud nicio ipoteză.

Carabinierii de la unitatea din Frascati efectuează anchetele.

În urmă cu 6 luni, în două reprize, 28 februarie și 7 martie, în aceeași zonă au fost incendiate 9 maşini cu număr românesc, toate cu număr de Satu Mare.

Metoda de incendiere a fost aceeaşi atunci, ca și acum: capota stropită cu lichid inflamabil şi apoi aprinsă, pentru ca incendiul să pară consecinţa unui scurt circuit de la motor.

Atunci poliția a deschis o anchetă, dar până acum nu a fost dat vreun răspuns. Oamenilor li s-a spus că maşinile au luat foc singure. La faţa locului a făcut o vizită şi deputatul de diaspora Aurelian Mihai, iar MAE a anunțat atunci că urmărește cu atenție situația, scrie gazetaromaneasca.com.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră