”Am ucis 14 sau 15 copii”. Mărturia înfiorătoare a unui tânăr indian

20 Iul 2015
”Am ucis 14 sau 15 copii”. Mărturia înfiorătoare a unui tânăr indian
Un bărbat arestat la New Delhi pentru violențe sexuale și uciderea unei fetițe de 6 ani, a recunoscut uciderea altor 14 copii, a anunțat luni poliția indiană, care acum încearcă să verifice informațiile furnizate de suspect. Ravinder Kumar, muncitor în vârstă de 24 de ani, a făcut aceste declarații după arestarea sa, joi, în capitala indiană, a precizat un reprezentant al poliției din New Delhi, citat de 7sur7.be.

”După ce am constatat că a mai fost arestat pentru o afacere similară, l-am interogat și ne-a vorbit despre cel puțin 14 cazuri”, a explicat sursa citată.

Arestarea lui Kumar, joi, a fost declanșată după ce poliția a descoperit cartea lui de identitate pe un șantier, în apropierea unui cadavru al unei fetițe în vârstă de șase ani, care fusese dată dispărută săptămâna trecută.

Kumar a declarat pentru postul de televiziune NDTV că și-a ucis victimele după ce le-a agresat când era beat. ”Am pierdut orice control după ce am consumat prea mult alcool și probabil am agresat 14 sau 15 copii”, a spus acesta. ”I-am ucis, pentru a nu fi reperat”, a explicat el.

Mai multe echipaje de poliție au fost trimise în zonele în care Kumar a declarat că ar fi comis crimele. S-a cerut, de asemenea, și o examinare psihologică a lui Kumar.

Această arestare amintește de o altă poveste, cea a descoperirii în 2006 a cadavrelor dezmembrate ale unui număr de 19 persoane în sistemul de canalizare din apropierea unei locuințe din Noida, un orășel de la periferia orașului New Delhi.

Numeroase dintre acele victime erau copii răpiți dintr-n cartier sărac din apropiere. Părinții acelor copii au reproșat poliției că nu a luat în serios dispariția copiilor lor, din cauza faptului că era vorba despre oameni săraci. (M.C)

Alte stiri din Externe

Ultima oră