Margarete-mutante descoperite în zona Fukushima

21 Iul 2015
Margarete-mutante descoperite în zona Fukushima
La patru ani de la producerea sa, accidentul nuclear de la Fukushima aduce în atenţie noi victime. De data aceasta prin intermediul unor fotografii în care sunt imortalizate margarete-mutant, descoperite la 110 km de centrala nucleară de la Fukushima, scrie ibtimes.co.uk. 

Imaginile cu margaretele-mutant au devenit virale pe internet, aceste flori fiind ultimele pe lunga listă a victimelor dezastrului nuclear din Japonia. Fotografiile au fost postate de un utilizator Twitter din oraşul Nasushiobara, aflat la 110km de Fukushima. Cel care a postat imaginile a scris şi un mesaj în care descrie cum arată margaretele mutante. 

În martie 2011, un tsunami devastator, care a lovit regiunea, a provocat colapsul a trei dintre cele șase reactoare nucleare de la Fukushima. Japonia se confruntă şi în prezent cu amploarea dezastrului. Anterior, au existat rapoarte conform cărora unele fructe și legume au devenit mutante după ce scurgeri radioactive de la centrala nucleară s-au infiltrat în pânza freatică.

Citiţi mai multe ştiri din Externe!



Alte stiri din Externe

Ultima oră