Mare problemă! Cum îi spune Alteța sa, adorabilul Prince George, Reginei? (VIDEO)

07 Iul 2015
Mare problemă! Cum îi spune Alteța sa, adorabilul Prince George, Reginei? (VIDEO)
Protocolul cere ca fiecare supus britanic să se adreseze reginei sale cu apelativul curtenitor - "Majestatea Voastră", dar atunci când te-ai înălțat doar o șchioapă de la pământ, când ești îmbrăcat cu pantaloni scurți și roșii și ești de-a dreptul adorabil, chiar că nu-ți pasă de regulile Casei Regale Britanice.

Imaginile surprinse în timpul botezului surioarei sale, Prințesa Charlotte, arată că și Prințul George se adresează reginei, ca și tatăl și unchiul său, Harry, cu apelativul "bunicuță", în timp ce Carole Middleton este "bunica".

De altfel, în timpul spectacolului de deschidere al Jocurilor Olimpice de Vară din 2012, în momentul în care într-o cascadorie de genul James Bond, William și Harry au fost auziți de cei apropiați încuranjând personajul care o întruchipa pe Regină, și care sărea dintr-un elicopter - "Go, Granny!" ("Hai bunicuțo!").
De asemenea, Harry, rebelul familiei regale, declara într-un interviu, cu ocazia Jubileului de Diamant al Reginei - "Pentru mine este doar Bunicuța!".

______________

ȘOCANT! DEZBRĂCATĂ și ÎNJUNGHIATĂ, chiar sub ochii soțului său, imobilizat de mai mulți bărbați (VIDEO)
Doctorii depun eforturi pentru reconstrucția estetică a faței unei femei care a fost atacată, dezbrăcată, bătută și înjunghiată cu sticle de băutură sparte, în plină stradă, chiar sub ochii soțului său, care fusese imobilizat de către mai mulți bărbați.
______________




Alte stiri din Externe

Ultima oră