MAE: Atenţionare de călătorie în Grecia! Care este MOTIVUL

18 Sep 2016 | scris de Mara Răducanu
MAE: Atenţionare de călătorie în Grecia! Care este MOTIVUL

 Furtunile se vor manifesta la nivelul întregii țări și vor porni din zona de nord-vest a Greciei. Se vor înregistra intensificări deosebit de puternice ale vântului, fiind, de asemenea, prognozată scăderea în mod semnificativ a temperaturii. Pentru informații actualizate poate fi accesat site-ul instituției, respectiv www.emy.gr, precum si portalul www.meteoalarm.eu.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetatenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă" (disponibilă gratuit în „App Store" şi„Google Play"), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo de instabilitate atmosferică, ploi moderate cantitativ şi răcire accentuată a vremii începând de duminică seara, de la ora 18, valabilă în întreaga ţară. Astfel, până marţi seară, la ora 18, temperaturile vor scădea chiar şi cu 15 grade, meteorologii anunţând că vremea va avea aspectul unei toamne târzii.

Alte stiri din Externe

Ultima oră