Madonna, despre alegerea lui Trump: We are fucked!

06 Dec 2016 | scris de Cristi Semeghin
Madonna, despre alegerea lui Trump: We are fucked!

"Am resimțit rezultatul acestor alegeri ca pe moartea cuiva, o combinație de inimă sfâșiată și trădare, ca atunci când acel cineva pe care îl iubești foarte mult te părăsește. Această senzație mă urmărește mereu. În fiecare dimineață, când mă trezesc, îmi revine același gând - Stai, Donald Trump e încă ales președinte, nu e doar un vis urât!", declară Madonna.

'Se pare că trădarea a venit din partea femeilor. Procentajul femeilor care l-au votat pe Trump a fost nebunesc de mare. Asta înseamnă că adevărata natură umană a femeilor este să nu ajute alte femei. E  trist. Bărbații protejează femeile, iar femeile, familiile lor. Asta are de-a face un pic cu gelozia, un fel de inabilitate tribală în a accepta faptul că una de-a lor poate conduce o națiune. Alții nici măcar nu s-au obosit să voteze, fie că nu le-a plăcut candidatul, fie fiindcă au crezut că Trump are șanse minime. Și-au luat mâinile de pe volan, iar mașina s-a zdrobit", a mai declarat Madonna.

"Trump e un tip foarte prietenos. Charismatic, macho, un bărbat de tip alfa. Găsesc modul incorect în care face politică destul de amuzant. Desigur, nu știam că acum 20 de ani, când l-am întâlnit pentru prima oară, ani uma să candideze la președinție. Persoane ca el există în întreaga lume. Sunt de acord cu asta. Dar nu pot fi de acord cu faptul că aceștia pot fi în fruntea statului. Nu-l pot pune pe Trump în aceeași propoziție cu Obama, în aceeași cameră, cu același job description. We are fucked!", a mai declarat Madonna.

Alte stiri din Externe

Ultima oră