Liderul extremei-drepte franceze ȘOCHEAZĂ. Le Pen propune "eradicarea imigrației bacteriene"!

11 Noi 2015
Liderul extremei-drepte franceze ȘOCHEAZĂ. Le Pen propune
Cotidianul regional La Voix du Nord a dezvăluit o propunere cel puțin șocantă a liderului extremei drepte, Marine Le Pen. 
 
Programul sanitar al candidatei din partea Frontului Național la alegerile regionale franceze, căreia toate sondajele recente îi anunță victoria în cel de-al doilea tur de scrutin, la 13 decembrie, exprimă voința de a „denunța și eradica orice formă de imigrație bacteriană”.
 
„Spitalele se confruntă cu prezența alarmantă a unor boli contagioase care nu sunt specifice continentului european și sunt legate de afluxul migratoriu. Refuzăm ca sănătatea compatrioților noștri să fie pusă în pericol”, se arată în programul citat, conform Agerpres.
 
Toți adversarii din regiune ai liderului FN, fie ei de stânga sau de dreapta, și-au exprimat unanim indignarea. Contactat de AFP, responsabilul pentru presă al campaniei Marinei Le Pen, Sébastien Chenu, a vorbit de „un lapsus”, afirmând că documentul publicat este „un copy-paste nereușit”.
 
Eurofob și antiimigrație, FN și-a axat în mare campania pentru alegerile regionale franceze pe lupta împotriva „subminării pe care o reprezintă migrația”.

Alte stiri din Externe

Ultima oră