Femeia care a intrat în plin cu mașina în mulțimea din Las Vegas se afla sub influența unui "stimulant"

21 Dec 2015 | scris de Cristi Ionescu
Femeia care a intrat în plin cu mașina în mulțimea din Las Vegas se afla sub influența unui

Femeia care a intrat cu mașina în mulțime, în Las Vegas, va fi inculpată pentru crimă, a anunțat luni procurorul Steven Wolfson în cadrul unei conferințe de presă, relatează AFP.

"Nu credem că este vorba despre un act de terorism", a spus șeriful din Las Vegas, Joe Lombardo, care a vorbit însă despre un "act intenționat". Dar cum "avem dificultăți în a obține antecendentele" și "avem încă necunoscute, nu excludem 100% posibilitatea unui act terorist", a adăugat el.

Conducătoarea auto este o femeie de culoare în vârstă de 24 de ani, Lakeisha Holloway, originară din statul Oregon. Ea avea în mașină, un Oldsmobile 1996 înmatriculat în Oregon, o fetiță de trei ani care a scăpat nevătămată din accident. Șeriful a explicat că șoferița pare să fi fost în conflict cu tatăl fetiței. Ea trecea prin Las Vegas în drum spre statul Texas, unde urma să se întâlnească cu acest bărbat.

În jur de 30 de persoane au fost rănite în accident, dintre care trei sunt încă în stare critică, "cu răni la cap", potrivit șerifului.

"Nu părea stresată de acțiunile ei", a spus șeful poliției, adăugând că aceasta nu se afla sub influența alcoolului. Un expert a afirmat însă că ea se afla sub influența unui "soi de stimulant".

Alte stiri din Externe

Ultima oră