Bebeluşul regal numărul 2 este fetiţă. Ducesa de Cambridge a născut sâmbătă la Londra

02 Mai 2015
Bebeluşul regal numărul 2  este fetiţă. Ducesa de Cambridge a născut sâmbătă la Londra
Prințul William, duce de Cambridge, și soția sa Catherine au devenit părinți pentru a doua oară la data de 2 mai, când la Spitalul Saint Mary din Londra s-a născut fetița lor, scrie BBC News în ediția online.

Cuplul mai are un băiat, George, care a venit pe lume la 22 iulie 2013, la aceeași maternitate.

Tot la Spitalul St.Mary din Londra s-a născut, în 1982, și tatăl celor două vlăstare regale, nepotul Reginei Elisabeta a II-a, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl său, Prințul Charles.

Kate Middleton a fost internată sâmbătă dimineaţă la maternitatea spitalului St. Mary din Londra, a anunţat Palatul Kensington. „Ducesa a fost internată la ora 06.00, ora Londrei, după ce a intrat în travaliu”, a comentat biroul de presă, citat de lexpress.fr.
Potrivit informaţiilor difuzate de palat, prinţul William a sosit şi el la faţa locului, pentru a fi alături de soţia sa, la naşterea fiicei sale.
Prințesa nou-născută va fi a patra în ordinea la succesiunea la tronul britanic, scrie lexpress.fr.

„Alteţea Sa regală, ducesa de Cambridge, a dat naştere fără complicaţii unei fetiţe la ora 08:34”, a anunţat palatul regal, precizând că William a fost prezent la naştere.
„It is a girl!”, a strigat mulţimea adunată în faţa spitalului.
Spre deosebire de precedenta naştere regală, de data aceasta jurnaliştii nu au fost autorizaţi să se instaleze în faţa maternităţii, înainte să fie internată Kate.

Numele copilului, care va fi „o alteţă regală” şi va purta titlul de prinţesă de Cambridge, nu va fi în principiu cunoscut imediat. Lumea a aşteptat două zile până a aflat numele primului născut, prinţul George Alexander Louis, iar pentru prinţul William chiar o săptămână.
La casele de pariuri, prenumele de „Alice” a fost cel mai des pariat. (M.C)

Alte stiri din Externe

Ultima oră