Jurnalist de investigație, DECAPITAT în Brazilia! (VIDEO)

20 Mai 2015
Jurnalist de investigație, DECAPITAT în Brazilia! (VIDEO)
 Un jurnalist de investigație din Brazilia, care realiza o anchetă despre traficul de droguri și prostituția infantilă, a fost găsit decapitat în sud-estul statului Minas Gerais, relatează ABC
 
"Sindicatul cere o anchetă riguroasă. Jurnalistul independent Evany José Metzker a fost avertizat că se expune pericolului investigând traficul de droguri și prostituția infantilă în această regiune violentă", a declarat un purtător de cuvânt al sindicatului jurnaliștilor din Minas Gerais.
 
Metzker (67 de ani) lucra, de mai bine de trei luni, la o serie de materiale în această regiune din Vallée de Jequitinhonha. B[rbatul dispăruse cu cinci zile în urmă.
 
Trupul său a fost descoperit luni de poliție într-o stare avansată de descompunere. El a fost decapitat, având urme de violențe și mâinile legate, potrivit poliției locale citate de cotidianul Extra.
 
O analiză inițială a Institutului de Medicină Legală din localitatea Teŕłfilo Otoni nu a putut stabili cu exactitate cauzele decesului reporterului specializat în articole politice și activitatea poliției. 
 
Corpul său neînsuflețit a fost transferat în capitala statului Belo Horizonte pentru o expertiză mai specializată. (V.M.)
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră