Iubirea e un lucru MARE! N-au suportat să fie despărțiți nici măcar o zi, după 68 de ani de viață împreună

11 Aug 2015
Iubirea e un lucru MARE! N-au suportat să fie despărțiți nici măcar o zi, după 68 de ani de viață împreună
De neconceput! Așa a gândit un bărbat în vârstă de 96 de ani posibilitatea de a fi despărțit chiar și câteva ore de marea iubire a vieții sale, soția sa, în vârstă de 92 de ani.

În cei 68 de ani de conviețuire comună, Tom et Arnisteen Clark nu fuseseră despărțiți decât o singură dată, în momentul în care bărbatul fusese trimis în misiune în Coreea, în timpul războiului din anii '50.

Așa că, în momentul în care cei doi nonagenari au fost internați într-o clinică de chirurgie ortopedică și au primit camere separate, această despărțire, ce urma să fie totuși de scurtă durată, le-a produs o mare dezamăgire.

"Cred că el a fost internat câteva zile mai devreme. Nu mai aveam camere duble disponibile, așa că nu au putut primi una, incidentul sfâșiindu-le pur și simplu inimile", a declarat pentru ABC News purtătorul de cuvânt al spitalului.

Inimile administratorilor spitalului s-au înmuiat în fața acestei povești de dragoste și au sărit peste multe prevederi birocratice pentru a-i reuni și pentru a-și petrece împreună perioada de spitalizare.

Tom a fost cel mai fericit bărbat din lume, atunci când a putut fi din nou în preajma iubitei sale soții: "nu pot trăi departe de ea, e cea mai frumoasă femeie din lume", a declarat el.




Alte stiri din Externe

Ultima oră