ISIS și-a găsit nașul! Mafia sicialiană amenință gruparea de "psihopați" să stea departe de New York (VIDEO)

23 Noi 2015 | scris de Veronica Micu
ISIS și-a găsit nașul! Mafia sicialiană amenință gruparea de

Într-un interviu acordat NBC News, Giovanni Gambino, fiul șefului clanului Gambino din New York, a declarat că Mafia siciliană va acționa pe toate pârghiile pentru a-i proteja de ISIS pe cetățenii metropolei americane.

"Mafia are o reputație proastă, însă în mare parte acest lucru este nemeritat. Viața are și părți bune și părți urâte, iar creșterea globală a terorismului dă Mafiei șansa de a-și arăta și părțile bune", a spus Gambino.

Giovanni spune că ISIS se teme de mafia siciliană, drept urmare nicio celulă teroristă nu a luat naștere în Sicilia, zona nefiind afectată de niciun atentat terorist.

Potrivit lui Gambino, FBI și serviciile de securitate americane sunt limitate în lupta împotriva ISIS. Adesea, ele acționează prea târziu sau au o problemă în a vedea imaginea de ansamblu a problemei din cauza lipsei de "inteligență umană".

De cealaltă parte, Mafia și aliații săi sunt mult mai coenctați la tot ce se întâmplă în cartierele metropolei americane, iar infleunța mafiei clanurilor mafiote aste atât de puternică în New Yourk, încât intrușilor ISIS le va fi extrem de greu să se infiltreze.

"Lumea este periculoasă în ziua de astazi, dar oamenii care locuiesc în cartierele din New York care au conexiuni cu sicilienii ar trebui să se simtă în siguranță. Noi ne asiguram că prietenii și membrii familiilor noastre sunt protejați de extremisti și teroriști, în special de organizația de psihopati care își spune Statul Islamic", a mai spus fiul boss-ului mafiot. (V.M.)

Alte stiri din Externe

Ultima oră