Ipoteză șocantă în cazul copilului român uitat de părinți într-o parcare din Ungaria și găsit în Italia

24 Aug 2015
Ipoteză șocantă în cazul copilului român uitat de părinți într-o parcare din Ungaria și găsit în Italia
Un copil român de opt ani a fost dat dispărut sâmbătă dimineață în Ungaria. Familia fetiței și-a dat seama doar după un timp destul de îndelungat că au uitat copilul într-o parcare de pe autostradă.  

Dar nici ei nu mai știu cu exactitate care parcare, fiindcă au staționat de mai multe ori, astfel că poliția ungară a demarat căutările în toate parcările de pe autostrăzile M5 și M7.

Dispariția a fost anunțată de părinți abia în localitatea Letenye din Ungaria. Fata a fost dată imediat în consemn la frontieră. Familia se îndrepta din România spre Italia, unde se află locul de muncă al celor doi părinți.

Conform unui comunicat al poliției naționale din Ungaria, în cursul după-amiezii de sâmbătă, tatăl fetei a fost contactat telefonic de poliția italiană, care i-a transmis că fata a fost găsită nevătămată la Trieste.

O familie italiană a preluat-o dintr-o parcare din Ungaria și dus-o aproape 500 de kilometri. Conform poliției italiene, familia a predat copilul benevol. Maria Alessia C. vorbește fluent limba italiană, astfel că nu a fost o problemă comunicarea cu salvatorii ei și cu polițiștii italieni.

Mai multe publicații din Ungaria ridică semne de întrebare legate de circumstanțele suspecte în care a dispărut și a fost găsit copilul român.

„Cum poți să uiți un copil într-o parcare și să nu îți mai aduci aminte care? Cum să găsească o familie copilul și să nu se prezinte la prima secție de poliție? Cum să duci copilul tocmai până în Italia la peste 500 de kilometri distanță?

De ce tocmai acolo? De ce nu în Ungaria? Noroc că fetița este sănătoasă, dar povestea este plină de detalii suspecte”, notează cotidianul ungar Estiujsag, insinuând că ceea ce s-a întâmplat ar putea fi o tentativă de încălcare a legii.

Poliția italiană a deschis o anchetă și va interoga ambele familii implicate în acest caz. (I.D)

Citiți și
Instanța a lăsat în LIBERTATE trei VIOLATORI. Detalii cutremurătoare despre CHINUL la care și-au supus victima

 
Cinci frați au fugit din România în 1988: Ne țineam de mână și ne gândeam că în cel mai rău caz ne împușcă pe toți

Alte stiri din Externe

Ultima oră