INCREDIBIL. Un cuplu francez a aflat de la radio că și-a uitat copilul la o benzinărie de pe autostradă

10 Aug 2015
INCREDIBIL. Un cuplu francez a aflat de la radio că și-a uitat copilul la o benzinărie de pe autostradă
Pare greu de imaginat, dar este un caz real din Franța. O familie franceză a oprit duminică la o benzinărie pe autostradă în apropriere de Loriol, în sudul Franței.  

După plecarea mașinii, cei prezenți în benzinărie au observat un copil de trei ani care părea dezorientat. Imediat a fost alertată poliția.

Incidentul a fost anunțat imediat la mai multe posturi de radio, așa au aflat și părinții că și-au uitat copilul în benzinărie. În acel moment, se aflau deja la peste 150 de kilometri depărtare.

Conform presei franceze, fetița de trei ani le-a povestit polițiștilor că “mai are un frățior și o surioară” și că mergeau împreună cu părinții la mare când a observat că ”mașina condusă de tati a plecat”.

Reunirea familiei a avut loc la o secție de poliție. Părinții au fost luați la întrebări cu rigurozitate. “I-am interogat, am ascultat ce avut de spus, acum urmează să decidem dacă vom înainta cazul Procuraturii, dacă nu cumva ar trebui luate și alte măsuri”, a anunțat un purtător de cuvânt al poliției locale.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră