INCREDIBIL. Fratele leului Cecil a fost ucis sambata de un braconier in Zimbabwe

01 Aug 2015
INCREDIBIL. Fratele leului Cecil a fost ucis sambata de un braconier in Zimbabwe
Fratele deja celebrului leu Cecil, care a fost ucis zilele trecute intr-o mare rezervatie din Zimbabwe, starnind manie in plan international, ar fi fost si el ucis, sambata. 

Informatia a fost difuzata de postul american de televiziune CNN, care citeaza, la randul sau, un reprezentant al parcului natural Hwange National Park din Zimbabwe.

Jericho, fratele lui Cecil, a fost impuscat de un vanator care opera ilegal in acest parc national, a declarat Johnny Rodrigues, seful grupului de lucru pentru conservarea naturii in Zimbabwe.

Cecil a fost ucis ilegal, fapt care a provocat manie la nivel international, pentru ca era un animal protejat. Felina a fost ucisa de Walter Palmer, un dentist bogat din Minnesota, pasionat de vanatoarea cu arcul si iubitor de trofee de animale.

Cecil era vedeta rezervatiei naturale Hwange. Dupa ce doi cetateni din Zimbabwe, intre care un mare organizator de vanatori de tip safari, au fost inculpati si vor fi judecati, autoritatile din Harare au cerut vineri extradarea vanatorului american. (M.C)

Alte stiri din Externe

Ultima oră