În Louisiana, un ciobănesc german a salvat viaţa stăpânului său poliţist, ameninţat de un bărbat înarmat

23 Oct 2015
În Louisiana, un ciobănesc german a salvat viaţa stăpânului său poliţist, ameninţat de un bărbat înarmat
Până în ultima clipă, câinele este cel mai bun prieten al omului. Dovada s-a înregistrat încă o dată, în Louisiana, unde un câine poliţist a fost înjunghiat în timp ce încerca să îşi protejeze stăpânul. Atacatorul, înarmat cu un cuţit, a fost ucis prin împuşcare de poliţie, potrivit unui raport al autorităţilor.

Fără intervenţia sa, poliţistul ar fi murit, a declarat şeful poliţiei locale. K-9 Thor, câinele, s-a aruncat asupra atacatorului. În acel moment acela l-a înjunghiat.

K-9 Thor era în misiune, luând urma a doi suspecţi de jaf, marţi după-masă, când i-a direcţionat pe stăpânul său şi pe un alt poliţist către o zonă rezidenţială.

Suspectul a sărit şi a încercat să-l atace cu un cuţit pe stăpânul său. Când câinele l-a atacat, suspectul l-a înjunghiat la nivelul gâtului.

Poliţiştii au deschis focul imediat în direcţia suspectului, care a fost ulterior transferat la un spital din regiune, unde a decedat. Un al doilea suspect a fost reţinut.

K-9 Thor a fost grav rănit după actul său eroic, şi a fost dus la o clinică veterinară pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Joi, şeriful anunţa deja pe Facebook că eroul va reveni la comisariat în cursul zilei de vineri, invitând publicul să-l întâmpine cum se cuvine.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră