IMPRESIONANT! O mamă și-a regăsit copilul pierdut în urmă cu 15 ani, cu ajutorul Facebook

05 Iul 2015
IMPRESIONANT! O mamă și-a regăsit copilul pierdut în urmă cu 15 ani, cu ajutorul Facebook
O fotografie veche, postată pe Facebook, a ajutat-o pe o mamă să dea de urma fiului ei, care îi fusese furat acum 15 ani. Hope Holland, o femeie din California, şi-a văzut ultima oară băiatul atunci când acesta avea doar 3 ani. Ȋn acea zi, pe care avea s-o regrete amarnic, ea a fost de acord ca fostul ei soţ să îl ia cu el în vacanţă pe Jonathan. Bărbatul l-a dus însă pe copil în Mexic, iar mama i-a pierdut urma. „Trebuia să fie o zi normală şi nu m-am gândit nicio clipă că nu va mai veni înapoi”, mărturisește Hope.

Disperată, femeia şi-a căutat copilul prin diferite agenţii, de-a lungul anilor. Dar a fost în zadar. Asta până într-o bună zi, când Jonathan a postat pe Facebook o fotografie veche, cu el şi fratele său, într-o încercare de a-şi regăsi mama şi fratele.



Mama sa a recunoscut imediat fotografia, pentru că ea o făcuse cu 15 ani în urmă. Cei doi au vorbit imediat pe Facebook, apoi la telefon şi, într-un final, s-au revăzut în această săptămână.

Primul lucru pe care tânărul i l-a spus mamei sale a fost în limba spaniolă, pentru că este singura pe care el o ştie: „Te amo” (Te iubesc).



Alte stiri din Externe

Ultima oră