IMAGINI CUTREMURĂTOARE în Taiwan. Fetiță de 8 ani, scoasă vie de sub dărâmături la 60 de ore după cutremur (VIDEO)

08 Feb 2016 | scris de Veronica M. Florentina
IMAGINI CUTREMURĂTOARE în Taiwan. Fetiță de 8 ani, scoasă vie de sub dărâmături la 60 de ore după cutremur (VIDEO)

O fetiță de opt ani a fost scoasă vie de sub dărâmăturile unui complex rezidențial, distrus în urma seismului de 6,4 grade care a ucis 37 de oameni. Fetița a fost salvată la mai bine de 60 de ore de la catastrofă.

De asemenea, un bărbat de 40 de ani a fost extras de sub bucățile masive de beton cu ajutorul unei macarale, după 20 de ore în care au încercat fără succes să-l scoată din cauza piciorului prins între dărâmături.

"Nu știm dacă își va păstra piciorul, dar medicii vor face totul pentru a-l salva'", a declarat primarul din Tainan, William Lai.

Un alt supraviețuitor salvat este o femeie în vârstă de 45 de ani, care a fost eliberată de echipele de salvare, după ce i-au auzit strigătul de ajutor. Starea de sănătate a acesteia este stabilă. Din păcate, soțul femeii și copilul său de doi ani au fost găsiți morți, echipele de salvare căutând în prezent ceilalți cinci membri ai aceleiași familii.

Un seism cu magnitudinea de 6,4 grade a lovit sâmbătă insula, bilanțul morților ajungând la 37. Cele mai multe dintre victime au pierit în urma prăbușirii ansamblului imobiliar Wei-kuan, la Tainan, care avea 100 de apartamente.

100 de persoane se află, în continuare, sub dărâmăturile acestui complex.

Alte stiri din Externe

Ultima oră