Imaginea zilei. A cântat "Imagine" la pian, în apropiere de Bataclan (VIDEO)

14 Noi 2015 | scris de Marina Constantinoiu
Imaginea zilei. A cântat


În faţa unei armate de fotografi, cameramani şi persoane venite la faţa locului, acesta a cântat la pian melodia „Imagine”, a lui John Lennon, pentru a aduce un omagiu victimelor atentatelor din Paris.


Simbolul „Peace and Love” era desenat pe instrumentul montat pe roţi. Bărbatul a interpretat doar această melodie, apoi a plecat. A fost un moment foarte emoţionant pentru toate persoanele prezente.


Atacatorii din sala de concerte pariziană Bataclan, unde s-au înregistrat cele mai multe victime dintre cele 128 de decese și 250 de răniți înregistrați în seria de atentate de vineri seară din Paris, „vorbeau franceză foarte bine”, scrie Le Figaro.


Cotidianul francez a relatat că anchetatorii sunt în posesia unei înregistrări a conversațiilor purtate de teroriști în timpul atacului, lucru neconfirmat pentru moment de Prefectura Poliției din Paris.

Un martor la atac a declarat vineri seară la postul de televiziune BFM TV că teroriștii au intrat în sala în care trupa americană de rock Eagles of Death Metal susținea un concert și au strigat Allahu Akbar (Allah este cel mai mare). Sala de spectacole din Bataclan are o capacitate de 1.500 de locuri. (Marina Constantinoiu)

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră