Hoț român cu gusturi rafinate! A furat foie gras și languste, ”de foame”

04 Aug 2015
Hoț român cu gusturi rafinate! A furat foie gras și languste, ”de foame”
Un bărbat de origine română în vârstă de 22 de ani a fost reținut în Franța, la Evry, după ce a fost prins că furase joia trecută marfă în valoare de 2.000 de euro de la un supermarket Cora din localitatea Massy. Furase mâncare. Numai că toate produsele erau din categoria lux, scumpe, scrie leparisien.fr.

Românul a compărut în fața tribunalului din Evry și a explicat că a furat ”de nevoie”, pentru că este ”sărac”, și are nevoie de hrană.

Joia trecută, el a fost recunoscut, împreună cu complicii săi, în raioanele magazinului, împreună cu complicii săi. Angajații supermarketului au chemat poliția. Când hoțul a zărit forțele de ordine, a încercat să o rupă la fugă, trecând rapid prin fața casei cu căruciorul plin de marfă. Dar a fost prins afară și reținut.

”De ce ai făcut asta?”, l-a întrebat președintele tribunalului pe cetățeanul român care trăiește într-o tabără de la marginea Parisului. ”Pentru că nu am de lucru”, a răspuns acesta, ridicând din umeri. ”Da știu că aveți un apetit! 2.000 de euro prejudiciu!”, i-a răspuns magistratul. ”Este pentru prima oară?”, l-a mai întrebat magistratul. ”Nu, am mai făcut-o de patru ori. Am fost arestat de patru ori”, a răspuns românul.

”În plus, mai ești și neîndemânatic!”, a concluzionat magistratul, care l-a condamnat pe hoț la trei luni de închisoare cu suspendare. Bărbatul este în Franța împreună cu soția sa și cu copilul lor de 6 luni. El a fost obligat de tribunal să părăsească teritoriul Franței.


 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră