HALUCINANT. Tânără de 17 ani, VIOLATĂ a doua oară, după ce poliția a folosit-o drept MOMEALĂ (VIDEO)

15 Iul 2015
HALUCINANT. Tânără de 17 ani, VIOLATĂ a doua oară, după ce poliția a folosit-o drept MOMEALĂ (VIDEO)
Caz halucinant în India. O tânără de 17 ani din a fost violată pentru a doua oară, după ce polițiștii au folosit-o ca "momeală" pentru a-i prinde pe atacatori. 
 
Minora din orașul Jalna, aflat la 400 kilometri distanță de Mumbai, fusese inițial violată de doi bărbați, în 7 iulie, după ce și-a dat întâlnire cu unul dintre ei după ce l-a cunoscut pe Facebook. Potrivit site-ului NDTVA, citat de The Independent, atacatorii au filmat întreaga scenă cu telefonul mobil al fetei. 
 
Fata a raportat violul la poliție în speranța că cei doi făptași vor fi prinși. 
 
Convinși că planul lor va avea succes și că îi vor captura pe agresori, polițiștii au decis să o trimită înapoi pe minoră la locul unde a fost violată. La prima încercare, polițiștii au dat greș, fiind incapabili să-i aresteze pe cei doi. 
 
A doua încercare a fost un eșec total. Crezând că este urmărită de poliţişti, fata a stabilit o întâlnire cu agresorul ei, care a profitat şi a atras-o în capcană, pentru a o viola din nou. 
 
Polițiștii susțin că operațiunea a luat o întorsătură nefericită din cauza unei probleme de ”comunicare”.
 
Un ofiţer care a dorit să rămână anonim a povestit pentru The Indian Express că fata a fost sunată de unul dintre bărbați, la două zile după ce a fost violată, și i-a spus că dacă se întâlnește cu el, îi va înapoia telefonul. 
 
”Inspectorul Vinod Ejjapawar a trimis două echipaje de poliție îmbrăcați în civili la locul întâlnirii și la locuința victimei”, a explicat ofițerul, care a precizat că fata nu le-a spus că deja a plecat de acasă pe scuter pentru a se întâlni cu agresorul. 
 
"Bărbatul a oprit victima și i-a spus să iasă de pe drum cu farurile închise. Victima, crezând că este escortată de poliție, a fost de acord, dar mai târziu și-a dat seama că nu era nimeni acolo ca să o protejeze", a explicat polițistul. 
 
Ulterior, oamenii legii au reușit să-i identifice pe agresori şi i-a arestat. Violatorii fetei sunt Nitin Savle, în vârstă de 19 ani și Sanjay Havare, în vârstă de 21 de ani.  

Alte stiri din Externe

Ultima oră