Germania are nevoie de sclavi, de aceea primeşte refugiaţi. Cui îi aparţine afirmaţia

07 Sep 2015
Germania are nevoie de sclavi, de aceea primeşte refugiaţi. Cui îi aparţine afirmaţia
Lidera extremei drepte franceze, Marine Le Pen, a acuzat duminică Germania că își deschide frontierele pentru mii de imigranți și refugiați pentru că vrea să reducă salariile și să angajeze „sclavi”.  

„Germania gândește probabil că populația sa este muribundă și încearcă să reducă salariile continuând să recruteze sclavi prin intermediul imigrației în masă”, a declarat Marine Le Pen în fața susținătorilor la o reuniune din orașul Marseille, o destinație-cheie în Franța pentru imigranții din nordul Africii, scrie tempsreel.nouvelobs.com.

”Germania încearcă nu doar să ne conducă economia, vrea să ne forțeze să acceptăm sute de mii de solicitanți de azil”, a spus ea, adăugând că Franța nu are mijloacele sau dorința de a-și deschide porțile „nenorocirii acestei lumi”. 

„Este instrumentalizată suferinţa acestor amărâţi care traversează Mediterana, se instrumentalizează moartea celor care mor în aceste călătorii organizate de mafioţi, sunt arătate fotografii, este exhibată moartea unui copil fără nicio demnitate, cu unicul scop acela de a culpabiliza conştiinţele europene şi de a le face să accepte situaţia actuală”, a mai spus Marine Le Pen. (M.C)

Alte stiri din Externe

Ultima oră