Gerard Depardieu, considerat o amenințare la adresa securității unei țări din Europa

22 Iul 2015
Gerard Depardieu, considerat o amenințare la adresa securității unei țări din Europa
Gerard Depardieu este considerat o amenințare la adresa securității naționale a Ucrainei, din cauza legăturilor sale cu Rusia, drept care Ministerul Culturii de la Kiev l-a inclus pe lista neagră a persoanelor care nu sunt binevenite în această țară.

Potrivit The Guardian, actorul francez figurează pe o listă cu 600 de persoane din întreaga lume, cărora li s-au impus restricţii din partea Kievului. Depardieu are paşaport rusesc din data de 6 ianuarie 2013, la trei zile după primirea cetăţeniei ruse.

Nici filmele în care acesta joacă nu vor mai fi difuzate în cinematografele din Ucraina. Actorul francez a intrat în vizorul ucrainienilor după ce, în 2014, în timpul unui festival de film organizat la Riga, Depardieu a spus "Iubesc Rusia şi Ucraina, care face parte din Rusia".
în Ucraina a fost interzisă şi difuzarea filmelor în care apar persoane aflate pe listă. În timpul unui festival de film organizat la Riga, în august 2014, Depardieu a spus "Iubesc Rusia şi Ucraina, care face parte din Rusia". - See more at: http://stiri.tvr.ro/gerard-depardieu-persona-non-grata-in-ucraina-nici-filmele-sale-nu-vor-mai-fi-difuzate_63135.html#sthash.Wbc532mx.dpuf
Gerard Depardieu a fost trecut pe o listă neagră a persoanelor considerate ameninţări la adresa securităţii naţionale a Ucrainei de Ministerul Culturii de la Kiev, din cauza legăturilor actorului cu Federaţia Rusă. - See more at: http://stiri.tvr.ro/gerard-depardieu-persona-non-grata-in-ucraina-nici-filmele-sale-nu-vor-mai-fi-difuzate_63135.html#sthash.Wbc532mx.dpuf

Alte stiri din Externe

Ultima oră