Medicul prezent la locul accidentului de ski care a dus la moartea actorului Gaspard Ulliel spune că a făcut totul ca să îl salveze

27 Ian 2022 | scris de M.N.
Medicul prezent la locul accidentului de ski care a dus la moartea actorului Gaspard Ulliel spune că a făcut totul ca să îl salveze

Medicul prezent la locul tragediei povestește operațiunea de urgență pentru salvarea actorului. Ajuns foarte repede la locul tragediei, medicul Arnaud Bouvet sustine ca a incercat totul pentru a-l salva pe Gaspard Ulliel.

 

„E posibil ca casca să nu fi evitat deznodământul dramatic”, mărturisește medicul prezent la fața locului

Moartea sa subită, la 37 de ani, în Savoie, după un accident de schi, a fost un șoc. Înmormântarea lui Gaspard Ulliel va avut loc joi, 27 ianuarie dimineața, la Paris. Din accidentul actorului se știe că actorul s-a izbit de un alt schior la intersecția a două piste, se știe și că nu purta cască.


Postul de radio RTL a reușit să contacteze medicul care a încercat să-l salveze pe Gaspard Ulliel. Arnaud Bouvet, medicul de la stația Rosière unde s-a produs accidentul, a sosit foarte repede la fața locului împreună cu serviciile de urgență. El susține că totul a fost făcut pentru a încerca să-l salveze.

"Ceea ce pot să vă spun este că din punct de vedere al vitezei de salvare, echipajele au avut nevoie de 1-2 minute să ajungă în zonă. De îndată ce starea s-a deteriorat, am fost chemat. Am urcat rapid în centrul pantei și am fost adus cu snowmobilul”, a explicat el. "Am încercat să fac tot ce este posibil pentru victimă în timp ce așteptam elicopterul. Am medicalizat pacientul înainte de evacuarea sa cu elicopterul", a adăugat el.

Întrebat dacă Gaspard Ulliel ar fi putut fi salvat dacă ar fi purtat cască, medicul nu este categoric. "Totul depinde de violența șocului. Purtarea căștii poate să nu fi evitat deznodământul dramatic, dar inversul este la fel de adevărat", a conchis Arnaud Bouvet, care a vorbit respectând informațiile medicale confidențiale.

Înmormântarea lui Gaspard Ulliel a avut loc joi, 27 ianuarie, la Paris în prezenta a numeroase personalitati ale cinema-ului francez

Sursa: RTL

Alte stiri din Externe

Ultima oră