GAFĂ DE PROPORȚII ÎN DIRECT! Ce s-a întâmplat la ultima extragere loto din Serbia. Prezentatoarea TV, testată cu detectorul de minciuni (VIDEO)

31 Iul 2015
GAFĂ DE PROPORȚII ÎN DIRECT! Ce s-a întâmplat la ultima extragere loto din Serbia. Prezentatoarea TV, testată cu detectorul de minciuni (VIDEO)
Scandal de proporții la Loteria națională din Serbia. Șeful instituției şi-a dat demisia, după ce, în cadrul extragerii loto de săptămâna aceasta, bila câștigătoare a apărut pe ecran înainte să aibă loc extragerea, scrie The Guardian. 
 
Incidentul a atras după sine un val de suspiciuni şi revoltă între sârbii care credeau că Loteria nu poate fi atinsă de flagelul corupției. 
 
Procurorii au declanşat o investigaţie și au audiat șase persoane. În plus, prezentatoarea extragerii  televizate de marţi şi patru colegi ai ei au fost supuşi testului poligraf. 
 
Premierul Aleksandar Vucic a declarat într-o conferinţă că „dacă a existat vreo activitate infracţională, aceste persoane vor răspunde în faţa legii. Drumul spre închisoare este foarte scurt”.
 
Ce s-a întâmplat
 
Sârbii care așteptau cu sufletul la gură, în fața televizoarelor, extragerea loto au privit uluiţi cum a patra bilă din cele extrase de maşina automată deși a fost 27, în grafica TV a apărut ca 21. 
 
Paradoxal, următorul număr extras a fost 21. 
 
Compania de stat care organizează extragerea loto a dat asigurări că nu a fost vorba de o fraudă şi a dat vina pe o ”eroare tehnica” a persoanei care realiza grafica TV.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră