Fiul lui Osama ben Laden le cere teroriștilor să comită ATENTATE împotriva americanilor! MESAJ AUDIO, transmis de Al-Qaida

16 Aug 2015
Fiul lui Osama ben Laden le cere teroriștilor să comită ATENTATE împotriva americanilor! MESAJ AUDIO, transmis de Al-Qaida
Reţeaua teroristă Al-Qaida a difuzat o înregistrare audio în care Hamza bin Laden, fiul fostului lider Osama bin Laden, face apel la comiterea de atacuri împotriva Statelor Unite şi a aliaţilor lor.

Potrivit BBC News, fiul teroristului numărul unu al lumii le-a cerut insurgenților să declanșeze jihadul la Washington, Londra, Paris și Tel Aviv.

Mesajul a fost distribuit ulterior de susținătorii grupării teroriste pe Twitter. Este pentru prima dată când propaganda Al-Qaida îl prezintă pe Hamza bin Laden drept membru oficial al grupării teroriste.

Tatăl său, Osama bin Laden, a fost ucis de forțele speciale americane în 2011, într-un raid asupra complexului în care locuia în Abbotabad, Pakistan.

Locul în care se află Hamza ben Laden, care ar avea aproximativ 25 de ani, nu este cunoscut. El a apărut alături de luptători talibani, în imagini difuzate de televiziunea Al-Jazeera la începutului conflictului declanşat de SUA în Afganistan, în 2001.



Alte stiri din Externe

Ultima oră