Fiul de 3 ani al șoferului camionului implicat în tragedia din Franța, găsit mort în cabină

23 Oct 2015
Fiul de 3 ani al șoferului camionului implicat în tragedia din Franța, găsit mort în cabină
Corpul neînsuflețit al băiatului în vârstă de 3 ani al șoferului camionului implicat vineri într-o coliziune frontală cu un autocar, în Franța - una dintre cele mai mari tragedii rutiere din această țară - , a fost găsit în cabină. Copilul reprezintă cea de-a 43-a victimă a acestui accident cumplit, petrecut la Puisseguin, în apropiere de Libourne. Tatăl său, șoferul camionului, a decedat, de asemenea, în același accident, precizează lexpress.fr, care citează surse apropiate anchetei.

Firma de transport care avea înregistrat camionul este una de familie. ”Proprietarul a aflat în aceeași zi de moartea fiului și de cea a nepotului său”, a mai declarat sursa citată.

Celelalte victime ale acestei tragedii sunt majoritatea persoane în vârstă. Originare din Puisseguin, acestea se deplasau spre Landes. Acestea au rămas captive în autocarul care a intrat în coliziune cu camionul, din motive încă necunoscute, ambele vehicule fiind cuprinse imediat de flăcări.

”Șoferul camionului ar fi pierdut controlul volanului. Camionul s-a pus de-a curmezișul drumului. Șoferul autocarului nu a putut evita accidentul. A lovit camionul”, a declarat primarul din Puisseguin, Xavier Sublett, citat de lexpress.fr.


 

Alte stiri din Externe

Ultima oră