Un OZN, filmat în timp ce trecea pe lângă un avion

03 Aug 2015
Un OZN, filmat în timp ce trecea pe lângă un avion
Un cameraman amator şi un fan al explorărilor în spaţiu a filmat ceea ce ar putea fi un OZN, care a trecut pe lângă un avion al Virgin Atlantic, ce se pregătea de decolare. În înregistrarea datată 7 iulie apare un obiect ce depăşeşte un avion în timpul decolării de pe aeroportul JFK din New York, scrie mirror.co.uk.

Farfuria zburătoare apare în spatele cozii avionului, înainte de a accelera şi a trece pe lângă aeronavă în mare viteză. Rick, de la LookNowTV, care a postat filmuleţul, a declarat că persoana care a văzut obiectul zburător pe aeroportul JFK este un vânător de OZN-uri, care şi înregistrează imaginile cu acestea.

"Am lucrat cu tipul care a filmat. Nu am nici un motiv să cred că tipul este un farseur. Chiar este un OZN. L-am distribuit prietenilor pentru a-şi da cu părerea şi nu am ajuns la nicio concluzie despre ceea ce ar putea fi acest obiect şi am decis să-l distribuim online. Poate fi o insectă, ceva, dar am sute de înregistrări în care apar insecte sau păsări care trec ca săgeţile prin cadru", a mai spus el.

"Nu ar trebui să fie atât de aproape de o aeronavă. Nu pare a fi o pasăre sau ceva de genul ăsta, dar la un unghi diferit ar putea fi orice", a declarat ufologul britanic, Russ Kellett. 

Citiţi mai multe ştiri din Externe!




Alte stiri din Externe

Ultima oră