Fiica lui Alain Delon a publicat o fotografie a actorului în vârstă de 88 de ani însoțită de un mesaj emoționant

23 Apr 2024
Fiica lui Alain Delon a publicat o fotografie a actorului în vârstă de 88 de ani însoțită de un mesaj emoționant

Fotografia actorului în vârstă de 88 de ani este însoțită de un mesaj emoționant al fiicei sale, scrie 20 minutes

Vârsta și boala par să-l fi ajuns din urmă pe Alain Delon, dar nu și puterea privirii lui.

Actorul suferă de limfom de ceva vreme și se află în centrul unui conflict foarte mediatizat între cei trei copii ai săi pe tema tratamentului său și a condițiilor de la sfârșitul vieții. Confruntată cu îngrijorarea fanilor vedetei de film cu privire la starea sa, fiica sa Anouchka a postat ieri pe Instagram o fotografie a tatălui ei, făcută vinerea trecută „cu acordul lui”.

Aspectul de „luptător”

În fotografie, Alain Delon, plasat recent sub tutelă, poartă un hanorac gri și are o barbă de câteva zile. Arată foarte slăbit, dar ceea ce iese în evidență prin obiectivul camerei, ca întotdeauna, este privirea lui.

„Vineri dimineață am făcut o fotografie cu tatăl meu. Pentru mine. O amintire a momentelor noastre. Să iau micul dejun cu el simt o recunoștință infinită. Singurul moment de dulceață în lumea mea de brute”, a spus Anouchka Delon în comentariul fotografiei.

E frumos. Cu privirea lui eternă albastră de oțel, vioaie, ca de luptător, care îmi dă o forță de neînchipuit. Nemuritorul meu. I-am arătat fotografia, i s-a părut frumoasă, atât de frumoasă încât l-am întrebat dacă pot să o împărtășesc cu voi, publicul său căruia îi pasă de el. Deci, cu acordul lui, iat-o ”, a mai declarat ea.Și la îngrijorarea ta el răspunde: „nu-ți face griji”"

"Nemuritorul"

Mai mulți fani și apropiați ai vedetei își exprimaseră îngrijorarea în ultimele luni cu privire la boala lui și conflictul care continuă să fractureze clanul Delon. Anouchka Delon vorbise și ea cu două luni în urmă despre sentimentele actorului față de această situație. Ea a explicat în emisiunea Clique că acest război fratricid „îl întristează, îl enervează”.

La rândul său, cel mai mare dintre frați, Anthony Delon, a făcut recent turul presei pentru lansarea cărții sale Bastingage și a devenit în mai multe rânduri purtătorul de cuvânt al nemulțumirilor adresate surorii sale, asigurându că și-a dorit să apăre interesele tatălui său.

Mai mulți comentatori și-au exprimat recunoștința față de Anouchka Delon pentru că le-a împărtășit o fotografie recentă a vedetei. „Frumusețea cuvintelor tale + frumusețea lui”, a comentat unul dintre ei. „El va fi întotdeauna nemuritor, întotdeauna”, a scris altul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Anouchka Delon (@anouchkadelon)

Alte stiri din Externe

Ultima oră