FABULOS. Copiii lui Michael Jackson au tocat 4 milioane de euro într-un an

19 Aug 2015
FABULOS. Copiii lui Michael Jackson au tocat 4 milioane de euro într-un an
După moartea sa, Michael Jackson a lăsat în urmă o avere, destinată copiilor săi. Chiar dacă avea datorii de plătit, copiii săi pot trăi azi grație banilor tatălui lor, gestionați de bunica lor, Katherine. Ei vor încasa cea mai mare parte din avere mai târziu: o jumătate la împlinirea a 33 de ani, și totalul la 40 de ani, scrie rtl.be.

Dar până atunci, documente ale avocaților lui Michael Jackson date publicității de mai multe mijloace de informare în masă americane, dezvăluie că într-un an, Prince (18 ani), Paris (16 ani) și Blanket (13 ani) au cheltuit 4 milioane de euro.

Locuința lor din Los Angeles costă circa 400.000 de euro pe an, 68.000 costă taxele școlare pentru Prince și Paris, și 27.000 pentru ”școala de tinere talente” a lui Blanket.

Ei au cheltuit câteva sute de mii de euro pe lucrări de renovare a locuinței lor și a locuinței bunicii lor. Dar au avut și multe cheltuieli personale: 388.000 de euro pentru o călătorie în Hawai și 127.000 de euro un avion privat, de exemplu.

Dar dacă e să ne luăm după New York Post, patru milioane de euro într-un an nu e nimic, comparativ cu ce au ei dreptul pentru un an complet: 8 milioane!, mai scrie sursa citată.


 

Alte stiri din Externe

Ultima oră