EXECUȚIE a la Kim Jong-un. Managerul unei ferme de broaște țestoase, ÎMPUȘCAT. Cu ce l-a supărat pe liderul de la Phenian (VIDEO)

08 Iul 2015
EXECUȚIE a la Kim Jong-un. Managerul unei ferme de broaște țestoase, ÎMPUȘCAT. Cu ce l-a supărat pe liderul de la Phenian (VIDEO)
Liderul nord-coreean Kim Jong-un, care vizează de obicei oficiali militari de rang înalt şi rivali, şi-a îndreptat furia, către managerul unei ferme de broaște țestoase de la Phenian. Acesta din urmă a fost executat, după ce Kim Jong-un a vizitat crescătoria și s-a enervat pentru că "nu în toate rezervoarele era suficientă apă și mâncare, ceea ce a dus la decesul unui mare număr de broaște țestoase", scrie Sputnik International. 
 
În timpul vizitei la ferma Taedonggang, Kim Jong-un a criticat o serie de "deficienţe grave". 
 
Liderul nord-coreean s-a înfuriat pentru că managerul crescătoriei nu a acordat suficientă atenţie indicaţiilor tatălui său care ar fi inspirat proiectul pentru a "asigura poporului ţestoase gustoase şi hrănitoare, cunoscute ca un tonic preţios încă din vechime".
 
"Este greu de înţeles că ferma vizitată de Kim Jong-il nu a aranjat nici măcar sala pentru educaţie în istoria revoluţionară. Angajaţii care nu şi-au întipărit adânc în minte faptele sale de conducere abia dacă-şi pot îndeplini rolul de maeştri în producţie", a declarat Kim Jong-un potrivit agenției de presă nord-coreene de stat KCNA.
 
Kim Jong-un a adăugat, apoi, pe un ton ameninţător, că atmosfera de la crescătorie este complet diferită de a altor proiecte pe care le-a vizitat.
 
Instalaţia a fost concepută să crească şi homari de apă dulce. Însă, din cauza "incompetenţei, gândrii depăşite şi stilului de muncă iresponsabil" al managerilor, a eşuat să facă acest lucru, a mai declarat Kim Jong-un.

Alte stiri din Externe

Ultima oră