Metoda PORCUL! Un evreu a aruncat o bucată de carne de porc peste cadavrul unui terorist musulman (VIDEO)

11 Oct 2015
Metoda PORCUL! Un evreu a aruncat o bucată de carne de porc peste cadavrul unui terorist musulman (VIDEO)
Vă mai amintiți de românul care a vrut să “spurce” pământul unde urma să se construiască, în București, moscheea, și a venit cu o turmă de porci. Ei bine o idee asemănătoare (dar mult mai macabră, am zice) i-a venit, zilele trecute, unui evreu.

Un bărbat din localitatea Kiryat Arba a fost filmat, vineri, în timp ce punea o bucată de carne de porc peste cadavrul unui terorist ucis de poliția Statului Israel, scrie Israelnationalnews.com.

În acest video se poate vedea că, în timp ce unitatea medicală încerca să-l resusciteze pe terorist, bărbatul se strecoară prin aglomerație și pune, cu calm o bucată de carne de porc pe fața acestuia, urându-i, sarcastic, “se se bucure de ea”.

Conform tradiției, nici evreii, nici musulmanii nu consumă carne de porc. Cu toate acestea, musulmanii consideră că nici măcar nu trebuie să atingă carnea de porc, iar cei ce mor atingând-o nu vor mai ajunge în rai.

“Teroriștii au venit să ne măcelărească și o să îi tratăm așa cum și ei ne tratează pe noi”, a declarat Yisrael Bramson, primarul orașului, care a numit fapta bărbatului „Ideea anului”. 



 

Alte stiri din Externe

Ultima oră