EVADARE SPECTACULOASĂ. Ce au descoperit gardienii în celula lui Joaquin "El Chapo" Guzman, liderul mondial al drogurilor (VIDEO)

13 Iul 2015
EVADARE SPECTACULOASĂ. Ce au descoperit gardienii în celula lui Joaquin
Regele drogurilor din Mexic, Joaquin "El Chapo" Guzman, a evadat pentru a doua oară dintr-o închisoare de maximă securitate. Potrivit Reuters, Guzman s-a folosit de un tunel care pornea din celula traficantului și ducea către o clădire aflată în afara centrului de detenţie.
 
Autorităţile mexicane susțin că tunelul are peste un kilometru şi jumătate lungime şi este dotat cu trepte şi sistem de ventilaţie. 
 
Guzman a fost văzut ultima dată sâmbătă, într-unul dintre duşurile închisorii, gardienii descoperindu-i lipsa în timpul unui control de rutină în celule.
 
"Este o pată neagră pentru administrația Pena Nieto. Cred că nu au luat în calcul nelimitatele resurse de care dispune Guzman. Dacă El Chapo va ajunge în munți, este posibil să nu mai fie capturat niciodată", a dclarat Mike Vigil, fostul șef de operaţiuni al Drug Enforcement Administration 
 
În acest moment, 18 gardieni ai penitenciarului sunt interogaţi cu privire la evadarea liderului traficanţilor de droguri din Mexic.
 
Autorităţile mexicane au lansat o operaţiune de căutare de proporţii, iar zborurile de pe Aeroportul Toluca, aflat în apropierea penitenciarului, au fost suspendate. 18 gardieni ai penitenciarului sunt interogaţi în legătură cu evadarea lui Guzman. 
 
Aceasta nu este prima dată când El Chapo evadează dintr-o închisoare de maximă securitate. El a reuşit să scape din penitenciar şi în 2001, într-un cărucior pentru rufe, fiind capturat abia în 2014, pe o plajă dintr-o staţiune mexicană. 
 
Joaquin Guzman conduce cartelul Sinaloa, cel mai important cartel al drogurilor din Mexic, şi are o avere estimată la un miliard de dolari.
 
El Chapo a fost desemnat de Forbes ca fiind unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Cartelul său este cel mai puternic din Mexic și asigură 25% din traficul de droguri care intra din Mexic în SUA.
____________________

O singură femeie, două cariere: polițistă și starletă în filme pentru adulți! (VIDEO)
Un ofițer de poliție se află sub investigație după apariția unor informații privind prezența sa în mai multe filme pentru adulți, unde a performat alături de un bărbat condamnat la închisoare pe viață pentru viol.
____________________
 
Ca la nebuni! Nu-mi vine să cred ce mi-a putut face Facebook-ul!
Probabil că nu peste multă vreme lumea virtuală ce palpită în rețelele de socializare ne va afecta mult mai puternic viața decât însăși realitatea, semnele sunt clare, deja a început să se întâmple!
_________________
 




 

Alte stiri din Externe

Ultima oră