Drama lui Al Bano și Rominei Power continuă și după trei decenii: încă își caută fiica și nu acceptă dispariția ei

12 Ian 2021
Drama lui Al Bano și Rominei Power continuă și după trei decenii: încă își caută fiica și nu acceptă dispariția ei

Albano și Romina Power au fost căsătoriți între anii 1970 – 1999 și au patru copii – Ylenia Carrisi, Yari, Cristel și Romnina jr. După despărțirea de Romina, Al Bano și-a găsit fericirea în brațele altei femei, pe nume Loredana Lecciso, care i-a adus pe lume doi copii – Jasmine și Albano jr.
La sfârșitul anului 1993, Al Bano și Romina au trecut prin cel mai dureros moment al vieții când fiica lor cea mare, Ylenia Carrisi, a dispărut subit în orașul american din statul Louisiana. Ylenia a fost declarată dispărută pe 18 ianuarie 1994 și după căutări îndelungate, ce au durat pe parcursul multor ani, Al Bano a decis să-și declare fiica decedată.

Cu toate acestea, Romina nu a încetat nicio clipă să spere că fata ei ar putea fi încă în viață. Dispariția fiicei a fost unul dintre motivele despărțirii cuplului Al Bano – Romina Power, artistul acuzând că Romina a avut o influență negativă asupra fetei.


În rapoartele autorităților care încercau să o găsească a apărut o informație potrivit căreia pe 6 ianuarie 1994, o femeie care semăna cu Ylenia ar fi fost văzută, la miezul nopții, lângă râul Mississippi. Ea citea o carte acolo, într-o zonă periculoasă, când a fost observată de agentul Albert Cardoba care i-a spus să plece de la locul respectiv, dar ea a refuzat spunând că „aparține apei”, după care s-ar fi aruncat în Mississippi. Corpul ei nu a fost găsit niciodată, iar de-a lungul anilor au apărut mai multe scenarii legate de dispariția ei, în presă apărând chiar speculații că Ylenia ar mai fi în viață.


Artistul spune că a acceptat, cu greu, dispariția fiicei, și deși au existat mai multe ipoteze privind dramaticul caz, el a crede în varianta cu fluviul Mississippi. ”Ea se afla pe malul apei și citea. Eu știu povestea. Citea și a venit un paznic de acolo și i-a spus: “Domnișoară, nu aveți voie să stați aici.” Și ea că: “Dar stau liniștită, nu fac nici un rău nimănui.” “Da, dar este interzis să stați aici pentru că este periculos” și el a plecat. Apoi a revenit. “Domnișoară, nu trebuie să stați aici! Trebuie să plecați!”. Și ea a reacționat. Chiar nu știu ce a determinat-o să reacționeze să spună: “Eu aparțin apelor.” S-a aruncat și acel fluviu a luat-o. Din păcate, acesta este dramaticul adevăr” – a dezvăluit cântărețul.

Deși au trecut aproape 3 decenii de la dispariție, mama Yleniei nu poate accepta nici acum că fiica ei a murit. Luna aceasta în care ar fi trebuit să-și aniverseze fiica, ea trece prin aceeași dramă, revede dispariția copilului mult iubit și speră ca cineva să o fi văzut în viață în orice colț al lumii. ”Noiembrie este luna în care Ylenia s-a născut. A fost dată dispărută în SUA, în ianuarie 1994. Avea 23 de ani. Nu mi-am pierdut niciodată speranța că o voi îmbrățișa din nou. Știu că trebuie să se fi schimbat de atunci, dar, dacă cineva recunoaște o femeie ce seamănă cu această fată, vă rog să mă contactați. Vă mulțumesc și vă rog să distribuiți, dacă puteți” – a transmis Romina Power pe Instagram.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră