Doi deținuți periculoși au evadat dintr-o închisoare de maximă securitate. Cei doi au săpat un tunel cu o bormașină! (VIDEO)

07 Iun 2015
Doi deținuți periculoși au evadat dintr-o închisoare de maximă securitate. Cei doi au săpat un tunel cu o bormașină! (VIDEO)
Evadare spectaculoasă din cea mai mare închisoare de maximă securitate din statul New York. Doi deținuți condamnați pe viață pentru crimă au reușit să evadeze, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce au săpat cu o bormașină un tunel până în afara pușcăriei.

Mai mult, pentru a-i păcăli pe gardieni, cei doi au confecționat păpuși din cârpă pe care le-au pus în paturile din celulă.

Potrivit NBC News, de la inaugurarea închisorii, în 1865, nu a mai existat nicio altă evadare din această secțiune de maximă securitate a închisorii.

Richard Matt, în vârstă de 48 ani, și David Sweat, de 34 de ani, sunt considerați "un pericol" public.

Richard Matt a fost condamnat pentru omucidere, răpire și tâlhărie, după ce a omorât în bătaie un bărbat, în 1997, iar David Sweat a fost condamnat pentru crimă cu premeditare după uciderea ajutorului de șerif Kevin Tarsia, în 2002.

Autoritățile le-au publicat fotografiile și le-au recomandat oamenilor să nu se apropie de ei. Deocamdată nu se știe dacă cei doi sunt înarmați. (V.M.)

Alte stiri din Externe

Ultima oră