Discurs în Parlamentul de la Budapesta: Satana folosește Planul Soros și Bruxelles-ul pentru a declanşa Apocalipsa!

10 Oct 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Discurs în Parlamentul de la Budapesta: Satana folosește Planul Soros și Bruxelles-ul pentru a declanşa Apocalipsa!

András Aradszki, parlamentar FIDESZ și subsecretar de stat secretar pentru Energie, a lansat luni în Parlamentul de la Budapesta, o ultimă bombă privind planul Soros, relatează budapestbeacon.com.

Într-o intervenţie intitulată "Datoria creștină de a lupta împotriva planului Satana / Soros", Aradszki a susţinut că potrivit celor Trei Secrete de la Fatima, atacul cel mai mare și ultim al Satanei împotriva Bisericii va fi atacul împotriva familiilor.

"Vedem acest lucru cu avortul, eutanasia, căsătoria între persoane de același sex și politizarea forțată a teoriei de gen. Mercenarii lui Soros nu citează gândurile Sfântului Părinte în această privință. Vedem marile atacuri europene împotriva familiilor, în care Soros și tovarășii săi doresc să distrugă independența și valorile statelor-națiune, pentru a tempera spiritul creștin al Europei cu mutarea forțată a zeci de milioane de migranți. Dar lupta împotriva Satanei este o datorie creștină. Da, vorbesc despre un atac al Satanei, care este și îngerul negării, pentru că ei neagă ceea ce pregătesc să facă - chiar și atunci când este complet evident. Ei încearcă să demonstreze că nu există nici o cotă, nu există o înțelegere obligatorie și că Planul Soros nu există ", a spus el.

Aradszki a continuat apoi să susțină că Lucifer îi învăluie pe toți cu fraze înşelătoare despre tratamentul uman și dragostea pentru aproape, dând lecţii Bisericii.

"Acesta este un păcat împotriva omului", a spus Aradszki, adăugând că "'este, de asemenea, şi un păcat împotriva lui Dumnezeu. Indiferent dacă ungurii doresc acest lucru sau nu, acesta va fi decis în câteva săptămâni. "

"Consultarea națională este o ocazie remarcabilă pentru a ne face cunoscute opiniile despre planul lui Soros / Satana, dar și pentru a ne face cunoscute opiniile despre ceea ce credem despre istoria de o mie de ani a patriei noastre, suveranitatea națională, libertatea noastră și iubita noastră Europă ".

Aradszki a explicat apoi că a participat recent la un pelerinaj în districtul său electoral, unde "împreună cu frații noștri polonezi, ne-am rugat la Sfânta Fecioară Maria pentru Ungaria, pentru Europa creștină și lipsa ei de libertate și pentru dispariția terorismului. Am făcut acest lucru pentru că - așa cum crede Papa Ioan Paul al II-lea și Benedict și alți luptători împotriva Satanei - Rozariul este cea mai puternică armă împotriva răului și este capabilă să schimbe istoria. George Soros va simţi, de asemenea, acest lucru. "

Alte stiri din Externe

Ultima oră