Din cauza unui SELFIE, un jihadist al Statului Islamic a primit CADOU TREI BOMBE!

05 Iun 2015
Din cauza unui SELFIE, un jihadist al Statului Islamic a primit CADOU TREI BOMBE!
Abnegația și devotamentul propagandei Statului Islamic pentru media socială este bine cunoscut, sălbăticia pe care o impun în zonele controlate răbufnind din înregistrările video postate tocmai pentru a răspândi teroarea.

Totuși, ce-i prea mult strică, și chiar și media socială nu poate scăpa de această zicală.

Generalul american Hawk Carlisle, comandantul US Air Combat, a relatat în cadrul unei întâlniri în cadrul Asociației membrilor Air Force un incident de dată recentă în care selfie-ul unui militant jihadist, surprins în fața unui comandament al Statului Islamic a condus la distrugerea bazei militare islamiste.

Imaginea postată de terorist a furnizat datele necesare ofițerilor analiști ai aviației americane pentru a organiza și efectua cu succes o lovitură aeriană asupra bazei militare islamiste.

"Oamenii noștri scanează media socială. Au remarcat poza postată de imbecil și au corelat-o cu discuțiile lui din diferite forumuri despre activitatea sa la un centru de comandă și control al Statului Islamic. După colectarea tuturor datelor necesare, după 22 de ore, trei unități de tipul Joint Direct Attack Munitions au pus întreaga clădire jos", a povstit generalul Carlisle, citat de military.com.

Alte stiri din Externe

Ultima oră