IADUL PE PĂMÂNT. Deținuții unei închisori, filmați când sunt abuzați sexual, bătuți și torturați (VIDEO 18+)

19 Feb 2016 | scris de Veronica M. Florentina
IADUL PE PĂMÂNT. Deținuții unei închisori, filmați când sunt abuzați sexual, bătuți și torturați (VIDEO 18+)

Portalul de știri 66.ru a postat două videoclipuri îngrozitoare. Unul dintre ele arată cum un deținut dezbrăcat complet este obligat să-și bage capul în vasul de toaletă după care cel care filmează oroarea trage apa. Umilințele continuă, tânărul fiind apoi scuipat, călcat pe spate și lovit de cei prezenți în încăpere.

În celălalt video, un alt deținut, tot dezbrăcat, este întins pe podea, cu fața în jos și legat la mâini. În imagini se vede cum spatele tânărului este plin de răni sângerânde, probabil de la bătăile aplicate de gardieni. Apoi, unul dintre angajații închisorii urinează pe bărbat.

Jurnaliștii ruși spun că la astfel de "ritualuri" sunt supuși deținuții proaspăt încarcerați, care nu se supun regulilor nescrise ale penitenciarului.

Odată "cazați" în penitenciarul din Ekaterinburg, condamnații sunt izolați și primesc instrucțiuni privind comportamentul în acest loc. În cazul în care deținutul nu vrea să respecte aceste instucțiuni, are parte de ce se vede în videoclipuri. 

FILMĂRILE POT FI VĂZUTE AICI 

Mai mult, condamnații sunt forțați să semneze documente care îi obligă să devină sclavi sexuali și să nu spună nimic nimănui despre bătăile și torturile aplicate de personalul închisorii.

"Gardienii filmează aceste orori pentru a-i avertiza și pe alții ce pățesc dacă nu se supun regulilor. Mai mult, ei folosesc aceste filme pentru a șantaja, ulterior, victima, amenințându-l că va arăta imaginile familiei, prietenilor sau că le vor posta online. Pentru a nu se întâmpla asta, deținuții trebuie să îndeplinească tot ce se cere în document", a declarat Dmitri Rozhin, membru al comitetului de monitorizare publică a regiunii Sverdlovsk.

Jurnaliștii site-ului 66.ru au prezentat reprezentanților Direcției Generale a Penitenciarelor din regiunea Sverdlovsk atât documente semnate de deținuți, cât și filmări incriminatoare, însă aceștia spun că actele nu au o nicio bază legală. Cât despre videoclipuri, oficialii susțin că trebuie identificat locul unde s-a filmat. Fără această localizare, acuzațiile sunt nefondate.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră