Hilary Clinton promite desecretizarea dosarelor despre extratereştri

26 Mar 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Hilary Clinton promite desecretizarea dosarelor despre extratereştri

Angajamentul democratei a determinat o scădere drastică a cotei privind existenţa extratereştrilor de la 1000/1 la 100/1, la casele de pariuri William Hill. "Sună extraordinar, iar șansele arată că nu am fost niciodată mai aproape de a afla dacă suntem cu adevărat singuri în univers și a trebuit ca Hillary să rostească aceste cuvinte de neconceput. În acest caz, ne-am putea confrunta cu o plată monstru", a declarat purtătorul de cuvânt al William Hill, Rupert Adams.

Acum, fanaticii OZN fac campanie pentru a-i obține lui Hilary Clinton funcţia cea mai înaltă în SUA. John Podesta, şeful campaniei prezidențiale a lui Hillary Clinton, spune că a convins-o pe fosta secretară de stat să analizeze posiblitatea de a declasifica documente guvernamentale referitoare la OZN-uri.

"Am vorbit cu Hillary despre asta. Mai există încă dosare clasificate care ar putea fi declasificate. Cred că am convins-o că avem nevoie de un efort de genul <uită-te la asta> şi să se desecretizeze cât se poate de mult astfel încât oamenii să aibă răspunsuri la întrebări legitime", a spus Podesta.

Însăşi Hilary Clinton a spus la începutul acestei luni: "Ne-ar plăcea să ajungem la acele dosare şi să sperăm că vom putea face publice cât mai multe posibil. Dacă nu e nimic acolo, atunci oamenii trebuie să știe nu e nimic acolo. Dacă există ceva acolo, cu excepția cazului în care este vorba despre o amenințare la adresa securității naționale, cred că ar trebui împărtășit publicului".

În ianuarie, Clinton a promis că vrea să meargă până la capăt cu întrebările despre cât de mult ştie guvernul federal despre extratereştri. Soțul ei, Bill Clinton, a recunoscut că i-a fost rușine să spună că a încercat, cât a fost preşedinte, să afle răspunsuri, dar nu a reuşit.

Alte stiri din Externe

Ultima oră